Resa

Resa

Idag drar jag från stan på obestämd tid, bokat en one-way-ticket, hemresa får jag känna av senare. Ska upp och besöka föräldrarna och bara finnas... Skönt med sådana perioder också och ofta välbehövligt.

Vilken dokusåpa

Ska inte missa del 3 av ordförande Persson ikväll. Det visar sig allt mer vara en dokusåpa på högsta nivå. Är det bara jag som får känslan av att detta är en bild av en mer eller mindre paranoid person med en bitvis låg självkänsla, detta kombinerat med en stor nypa ambition. Ser det hela mest som en intressant inblick i den psykologiska delen genom Perssons filosoferande, inte som något 100% korrekt politisk bild av hur läget var.

Får känslan av att Persson sitter i Big Brother husets "biktbås" och spyr galla över folk i deras isolerade hus. Roande, eller ska det vara oroande egentligen?

Fascinerande hur personer kan se en händelse på många olika sätt.

We want your companies

Lyssnade på en föreläsning av VD:n på Västra handelskammaren (eller något i den stilen hette kammaren iaf, han talade klingande göteborgska). Han hade en väldigt intressant utläggning om vad våra företag möter för verklighet idag, kännde igen mycket av han sade. Undrar hur länge det kommer ta innan Kina är helt dominerande i världsekonomin, de är redan på god väg. I sverige så är det väl inte länge till innan de helt dominerar Kalmarregionen till exempel, med det handelscentrum de skapar där för europa.


Dagens låt i mp3 spelaren:
Blue Oyster Cult - (Don't Fear) The Reaper


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0